چگونه درباره شرکت ترخیص کالا بازرگانی نوید در سایت ما اطلاعات جدید بدست بیاورید

شناسه کالای وارداتی؛ شناسه ای منحصربفردیست که به ازای خصیصه های موجود در محصول، طی فرآیندهای تجاری به محصولات تخصیص داده میشود.

با عرض سلام و تشکر بابت خدمات خوب شرکت بازرگانی نوید

اگر کالای شما به اصطلاح در گمرک گیر کرده و ترخیص نمی شود، لازم است که به عنوان اولین اقدام با فرستنده کالا تماس بگیرید و ببینید چه اتفاقی برای محموله شما افتاده است.

همچنین، راهاندازی سیستم الکترونیکی (آنلاین) برای ترخیص کالا در این بندر روند مبادلات تجاری را سادهتر و سریعتر کرده است.

حالا که به اخذ کوتاژ گمرکی پرداختید، اظهارنامه لاک و مهر می گردد. حال در طول این مراحل ترخیص کالا در گمرک از سه مسیر سبز، زرد و قرمز جهت ترخیص کالا استفاده می نمایند.

ترخیص به فرایندی گفته می شود که مالک بار یا نماینده آن، طی انجام مراحلی و در طبق چهارچوب و قوانینی که توسط اداره گمرک کشور تعیین می شود، کالای مورد نظر را با موفقیت از گمرکات آزاد می کنند.

گام بعدی: اخذ کوتاژ گمرکی و تعیین مسیر در دایره احراز هویت

بر اساس اطلاعات ثبت شده، قبض انبار گمرکی تهیه می گردد. این قبض یک سند رسمی است که مشخصات کالاها، تعداد، و دیگر اطلاعات مرتبط را نشان میدهد.

پس از تأیید اسناد توسط گمرک، واردکننده باید هزینههای گمرکی و مالیات مرتبط با ترخیص کالا را پرداخت کند.

بارنامه، قبض انبار، ترخیصیه، پیش فاکتور یا پروفرما اینویس، گواهی مبدا، فهرست عدل بندی، فاکتور، بیمه نامه در صورت وجود، ثبت سفارش بازرگانی، گواهی بازرسی، مجوزهای قانونی و گواهینامه استاندارد

گمرک بندر شهید رجایی در استان هرمزگان در جنوب ایران و در ۲۳ کیلومتری بندر عباس واقع است. این بندر با وسعت ۲۰۰ هکتار یکی از مهم ترین دروازه های صادرات و واردات کالا و ترخیص کالا به خصوص کالاهای فله ای مایع و خشک، محصولات فولادی و فرآورده های خام نفتی هست.

هزینه ترخیص (به ریال) = (ارزش گمرکی کالا + حق ترخیص + هزینههای دیگر) × (نرخ گمرکی + م.ب.ا) هزینه گمرکی توسط چه کسی پرداخت می شود؟

هنگامی کالا به گمرک وارد می گردد در سه مسیر گمرکی (سبز، زرد، قرمز) قرار میگیرد. برای مثال کالاهایی واردات خودرو با کارت ملی که در مسیر سبز قرار میگیرند، با سرعت بیشتری ترخیص میشوند و زمان کمتری را برای فرایند گمرکی در بر میگیرند. درحالیکه کالاهایی که به ترتیب در مسیر زرد و قرمز قرار میگیرند، نیاز به زمان بیشتری برای ترخیص کالا از گمرک دارند.

واردکننده به صندوق گمرکی مربوط به اماکن گمرکی مراجعه کرده و درخواست پرداخت مالیات و عوارض را ثبت میکند. مالیات و عوارض گمرکی توسط واردکننده به صندوق گمرکی پرداخت می گردد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *